duminică, 28 noiembrie 2010

Supa de peste


Ingrediente:
2 morcovi
1 praz
1 radacina patrunjel
2-3 tulpini de telina
1 catel de usturoi, pisat
1 lingura ulei
1,5 L apa, cu o lingurita vegeta
0,5 lingurita sare
0,5 lingurita piper
aprox. 600 g peste (file de pastrav, cod, somon)
200 ml smantana subtire
cca. 50 g creveti curatati
cca. 50 g carne de crabi
marar

Zarzavatul se curata si taie: prazul rondele, usturoiul marunt/pisat, patrunjelul si morcovii julien. Totul se caleste intr-o oala cu putin ulei.

Pestele, proaspat sau congelat, se taie bucati/cuburi.
In oala cu zarzavatul calit se adauga apa cu vegeta si smantana subtire. Cand lichidul incepe sa fie cald se adauga pestele. In supa se adauga sare si piper. "Se fierbe" in clocote mici timp de 10 minute sau pana pestele e fiert.
La sfarsit, inainte de servire, se adauga crevetii, crabii si mararul.


Pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...